bani-euro-furt.jpg

Presa italiană dezvăluie cazul unei românce de 30 de ani, care a reușit să-l facă pe un tânăr din Vicenza să-i dea 50.000 de euro păcălindu-l că este tatăl băiețelului său.

Potrivit Il Giornale di Vicenza, femeia a avut o relație cu italianul respectiv, pe care l-a păcălit ulterior că a devenit tată.

Acesta a închiriat la început un apartament, apoi când femeia s-a întors în România i-a trimis diverse sume de bani totalizând 50.000 de euro. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Supărat că i se cere tot mai mulți bani, italianul a descoperit că femeia respectivă era măritată, iar copilul era fiul soţului ei român.

El a depus plângere la Poliție, acuzând-o de fraudăpe româncă.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Economic
  • Marți, 15 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Un nou minim istoric pentru leu - 4,6822 lei/1euro

Continuă deprecierea monedei naționale în fața celei europene. Moneda unică a crescut marți la nivelul de 4,6822 lei, o creștere de 0,11%, respectiv 0,0051 lei față de nivelul înregistrat luni. Și...

Economic
  • Joi, 10 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Leul în raport cu euro, la un nou minim istoric

Continuă declinul monedei naționale, BNR anunțând un nou minim istoric pentru leul românesc. Cursul valutar pentru ziua de 10 ianuarie 2019: Moneda europeană continuă să crească și a ajuns la un nou...