rapita-londra.jpg

Maria Tudorică, o fetiță româncă de 1 an și 5 luni, a fost furată cu tot cu autoturismul tatălui său, un Audi A5 negru, care urma să fie vândut. Fetița a fost găsită după aproximativ trei ore, pe o stradă din capitala Marii Britanii, la doi kilometri de locul din care suspectul a demarat în trombă. 

„Suntem extrem de ușurați că a fost găsită. Are o familie numeroasă, bunici, unchi, verișori, toată lumea este fericită că e teafără”, a declarat tatăl Mariei, David, pentru Daily Mirror.

Bărbatul a spus că a trecut prin „cel mai urât coșmar al părinților”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

El a povestit că fratele său s-a întâlnit cu suspectul, care a răspuns unui anunț de vânzare pentru vehicul, postat pe un site de comerț online.

Mai exact, unchiul fetiței a încercat să intermedieze tranzacția, dar – la un moment dat- lucrurile au luat o întorsătură groaznică. 

Citeşte întreaga ştire: Coșmarul prin care a trecut familia fetiței românce răpite în Londra. Unde a fost găsită copila câteva ore mai târziu


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.