fbpx

c2g9Y2IxOWFmYTZiOTlhZDg1N2M3NjNhMTk2OTE1ZDg0MWY=.thumb.jpg

O întâmplare ciudată s-a petrecut în clinica Hacienda HealthCare, din Arizona, unde o femeie aflată de 10 ani în comă, a născut. Femeia suferise un accident și a fost la un pas să moară înecată. 

Aceasta a intrat în travaliu, la câteva zile după Crăciun, iar îngrijitorii din clinica Hacienda HealthCare au fost șocați, neștiind la început ce se întâmplă cu femeia. 

„Începuse să geamă și nu știam ce e cu ea. Nimeni nu a știut că era însărcinată până când n-a născut un băiețel”, a declarat un membru al personalului la un post local de televiziune.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Una dintre infirmiere a ajutat-o să aducă pe lume copilul.

În mod evident, bebelușul este rezultatul unei agresiuni sexuale asupra unei persoane aflate în vulnerabilitate.

Cazul este cu atât mai revoltător cu cât s-a petrecut într-una dintre instituțiile non-profit foarte cunoscute și respectabile, care se ocupă în fiecare an de îngrijirea a 2.500 de persoane numai în Arizona. 

Poliţia din Phoenix, Arizona, a deschis o anchetă pentru agresiune sexuală,

Hacienda Healthcare a anunțat că face propria anchetă și își revizuiește toate procedurile și protocoalele, în condițiile în care deja sunt temeri că ar putea exista și alte cazuri de agresiuni sexuale asupra persoanelor aflate în stare vegetativă.

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg