maria-tudorica-disparitie-londra.jpg

Maria Tudorică, fetița româncă în vârstă de aproape 2 ani, răpită duminică după-amiază la Londra, a fost găsită. Anunțul a fost făcut de poliția capitalei Marii Britanii.

Scotland Yard a anunțat găsirea Mariei, la câteva ore după ce a fost răpită în Londra.

”Suntem încântați să anunțăm că fetița Maria Tudorică, de 17 luni, a fost găsită în bună stare, pe Bulevardul Ruskin, zona E12. Mulțumim presei și membrilor publicului care ne-au ajutat cu acest apel”, a scris poliția londoneză pe Twitter.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Fetița a dispărut din Newham, Londra, la ora locală 16.37 (18.37, ora României). Copilul de 1 an și 5 luni era într-o mașină Audi, pe care tatăl ei a vrut să o vândă.

Așa-zisul cumpărător a sărit în mașină, într-un moment de neatenție al tatălui, și a plecat cu tot cu copil, aflat pe scaunul pasagerului din dreapta. Individul a abandonat apoi mașina, dar fetița nu mai era înăuntru.

În urma răpirii, Scotland Yard a lansat un apel pentru găsirea fetiței, preluat de toată presa britanică. Polițiștii au descris hoțul drept o persoană cu origini asiatice.

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.