_105069439_hi051445943.jpg

Tragedie tulburătoare petrecută vineri  după amiază în Polonia unde cinci adolescente, toate în vârstă de 15 ani, au murit după izbucnirea unui incendiu într-un ”escape room”, relatează BBC.

Polonia este zguduită de tragedia celor cinci fete, toate de 15 ani și prietene, care sărbătoreau ziua de naștere a uneia dintre ele într-un ”escape room” din Koszalin, nordul țării. Adolescentele au murit, potrivit presei poloneze, asfixiate după izbucnirea incendiului în clădire.

Un escape room este un joc de aventură în care jucătorii sunt blocați într-o cameră și trebuie să utilizeze elemente diverse pentru a rezolva o serie de puzzle-uri și să evadeze. Aceste jocuri, versiuni fizice ale jocurilor video “Escape Rooms” au devenit tot mai populare în ultimii ani printre tineri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din câte se pare fetele, 4 dintre ele colege de clasă, se aflau la jumătatea jocului când în clădirea respectivă a izbucnit incendiul. Cauzele încă nu se cunosc cu exactitate. Victimele nu au putut ieși și s-au asfixiat.

Detalii pe Știrile Pro TV


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la incendiul din Ploiești - FOTO

Incendiul a izbucnit duminică noapte, la trei locuințe situate într-o casă de pe strada Dobrogei din Ploiești. UPDATE: 22.56 - Incendiul a fost lichidat, potrivit ISU Prahova. A fost panică pe strada...