img (4).jpg

Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe Marian Bratu, unul dintre cei patru muncitori arşi în teribilul accident de muncă din Padova, în dimineaţa zilei de 13 mai 2018.

Bărbatul de 44 de ani, tatăl a doi copii, s-a stins din viaţă în a doua zi de Crăciun, după opt luni în care a suporttat dureri inimaginabile, el suferind arsuri pe 90 la sută din suprafața corpului.

Marian s-a stins în spitalul din Padova, unde era internat de mai bine de 8 luni, la secția de reanimare, el fiind în comă indusă, deși răspundea la stimuli externi. Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, starea lui Marian s-a înrăutățit, iar românul nu amai putut fi salvat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Patru muncitori au fost stropiți cu oțel lichid, topit la peste 1.300 de grade, în dimineața zilei de 13 mai, la oțelăriile „Acciaierie Venete” în zona industrială din Padova, după ce un suport care susținea un recipient prin care curgea oțel topit a cedat.  

Citește articolul integral pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.