barcelona-main.jpg

Departamentul american de stat avertizează cu privire la riscul unor atentate de Sărbători. Orașul vizat de atacuri ar fi Barcelona, capitala Cataloniei, care a mai fost ținta unui atac jihadist, anul trecut. 

„Teroriștii pot ataca zonele turistice”, scrie în atenționarea departamentului american de stat.

Astfel, cetățenii americani sunt îndemnați să fie atenți în zonele intens circulate, inclusiv la autobuze.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ținta ar chiar zona Las Ramblas, unde în august 2017 au fost uciși 16 oameni, într-un atac cu vehicul.

În acest timp, autoritățile spaniole au suplimentat prezența forțelor de ordine în zonele intens circulate. Mai mult, potrivit presei spaniole, poliția din Barcelona caută un bărbat în vârstă de 30 de ani, care are permis de conducere pentru autobuze. 

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.