fbpx

62010521.jpg

Gruparea teroristă al-Qaida e pe cale să revină şi vrea să comită atacuri în Europa, vizând în principal avioanele de pasageri.

Avertismentul vine de la ministrul britanic al siguranţei naţionale, Ben Walace. Potrivit acestuia, deşi pusă în umbră câţiva ani de ISIS, gruparea care a organizat atacurile din 11 septembrie din America s-a reorganizat.

“Ameninţarea este reală”, a spus Wallace, potrivit CNN. “S-au reorganizat, au din ce în ce mai multe comploturi vizând Europa şi s-au familiarizat cu noile metode”.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Al-Qaida a stat liniştită în colţul ei şi a urmărit cum evoluează evenimentele în secolul XXI, în timp ce ISIS a monopolizat atenţia. Dar nu au dispărut”, conchide Wallace.

Sursa: Stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg