62009683.jpg

Două turiste scandinave au fost ucise luni cu brutalitate în Maroc, unde se aflau în drumeție.

Louisa Jespersen, în vârstă de 24 de ani, din Danemarca și prietena ei, Maren Ueland, în vârstă de 28 de ani, din Norvegia, au fost aparent decapitate lângă un sat din Maroc, luni, relatează Daily Mail. Fetele se aflau într-o excursie de o lună în nordul Africii, unde făceau drumeții.

Poliția are cel puțin patru suspecți în acest caz, unul dintre ei fiind un ”extremist”, potrivit autorităților citate de presa locală. O singură persoană a fost însă reținută. Crimele șocante au avut loc în Munții Atlas. Femeile au fost găsite moarte în cortul în care dormeau, la 11 km de satul Imlil. Autoritățile marocane iau în considerare și pista unui atac de natură teroristă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un martor care a cerut să rămână anonim a povestit că cele două tinere au fost decapitate în cort în timp ce dormea, deși poliția nu a confirmat acest fapt oficial. Ministrul de interne a precizat doar că victimele aveau urme de violență în zona gâtului. Autoritățile verifică și autenticitatea unui video publicat online care ar surprinde momentul crimelor brutale.

Suspecții sunt din Marrakesh și și-au făcut tabară în apropiere de locul unde au fost găsite cadevrele fetelor. Potrivit presei locale un suspect și-a pierdut actul de identitate la locul faptei. Crimele pot avea și o motivație sexuală, a spus o sursă, citată de Daily Mail.

62009684.jpg

Citește continuarea pe Știrile Pro TV


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.