prete-ubriaco-1096104.jpg

Mai mulți tineri din Chieti, un oraș din Italia, au făcut o glumă proastă și au înlocuit tămâia cu marijuana. Preotul și enoriașii prezenți la slujbă au ajuns la spital drogați. 

Mai mulți tineri din Chieti, Italia, aă făcut o glumă și au pus în cădelnița cu tămâie câteva grame de marijuana.

Când preotul a aprins ceea ce credea a fi tămâie, fumul s-a răspândit imediat în toată biserica, iar enoriașii au devenit inconșienți sau confuzi, a anunțat dagospia.com.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia au ajuns la spital, unde medicii au descoperit că au fost intoxicați cu cabinoizi. 

Autoritățile îi caută pe cei care au făcut această glumă macabră. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.