data=VwJ1YkTeOGlZIR7ZrHlfjqnQq3jb1Wn5rKB3rSt7rQWJnCwu1-FwRfGind87kOmwcJOZelEewE3DpY2FsUkliBcLdWG-Oz7xvlTzjP7W_NpRDRu9NCtNGoAIcefpcdDomBeVUPvcgJE8ZsVNSgeJ6I7wvfvgDH0lmGnFKLNo81tVdCFT8MzrJth-1dBSlfJ2CK6atsh4zsR38xz.png

Bulgaria inaugurează o porţiune de 24 de kilometri de autostradă, care este gata cu cinci luni înainte de termen. 

E vorba de tronsonul dintre oraşele Kresna şi Sandanski, ce face parte din cei 150 de kilometri ai autostrăzii.

Aproximativ 87 de kilometri sunt deja dați în folosință, iar restul şoselei de mare viteză e împărțit în trei loturi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Autostrada Struma va avea două benzi de circulație, câte o bandă de urgență pe sens şi va traversa munții printr-o combinație de viaducte și tuneluri.

Costul total depăşeşte un miliard de euro.

sursa: digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.