3_Woman-has-eight-fingers-turned-into-black-after-cleaning.jpg

O femeie din China, care a lăsat o zgârietură netratată, s-a trezit cu opt degete de la mână cangrenate. Femeia s-a zgâriat în timp ce făcea curățenie în casă. Pentru că părea a fi o rană minoră, aceasta nu s-a tratat și două zile mai târziu degetele de la mâini au început să se înnegrească.

Femeia, cunoscută ca doamna Zhang , s-a zgâriat la mână în timp ce făcea curățenie în casă. Femeia în vârstă de 53 de ani, din provincia chineză Hubei, nu a dat mare importanță acestei răni.

Totuși, două zile mai târziu, ea a văzut o vânătaie în jurul tăieturii, care ulterior, s-a răspândit.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Opt degete de la mâini s-au cangrenat, iar după o vizită la doctor, ea a fost internată în spital. 

Din fericire, tratamentul urmat i-a ameliorat problema, însă nu se știe încă dacă doctorii i-au putut salva degetele.

sursa: mirror.co


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.