SEI_44683721-83a9.jpg

O companie din SUA vrea să transforme epava Titanicului într-o atracție turistică. Pentru 4.350 de dolari, curioșii pot ajunge să vadă nava scufundată în aprilie 1912, aflată la patru kilometri adâncime. 

Compania OceanGate vrea să construiască un submarin care poate rezista la presiunea uriașă de pe fundul oceanelor și care poate transporta oamenii până la epava Titanicului.

Reprezentanții firmei susțin că această călătorie va dura aproximativ șapte ore, scrie Mirror.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Deja s-au făcut teste în largul coastelor insulelor din Bahamas, iar locurile scoase la vânzare pentru expediția unică s-au ocupat în totalitate. 

sursa: mirror.co


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Papa Francisc vine în România

Papa Francisc vine în România anul acesta. Vizita ar urma să aibă loc la sfârşitul lunii mai, după invitaţia lansată anul trecut de preşedintele Klaus Iohannis şi de reprezentanţii Biseriicii...