7512940-6503165-image-m-5_1545032385447.jpg

Un băiat în vârstă de 15 ani şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident. Adolescentul a sărit cu paraşuta de pe un bloc de 14 etaje, iar mama lui a filmat totul.

Totul s-a întâmplat în oraşul Makiivka din estul Ucrainei, acolo unde Bogdan Firsov a încercat să sară de pe un bloc-turn cu paraşuta.

Tânărul încerca să facă această cascadorie pentru a putea urca apoi imaginile pe reţelele de socializare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Numeroşi adulţi, inclusiv mama adolescentului, au filmat momentul şi chiar l-au încurajat pe tânăr să sară cu paraşuta de la etajul 14 al blocului.

Cascadoria s-a transformat rapid într-o tragedie fără margini după ce paraşuta băiatului nu s-a deschis suficient de repede, iar Bogdan a căzut în gol.

Impactul cu solul, de la o înălţime de peste 40 de metri, a fost fatal pentru adolescent, notează Daily Mail.

Potrivit martorilor, mama adolescentului a suferit un şoc după ce băiatul a murit şi a rămas ore în şir la locul tragediei, chiar dacă trupul fiului ei fusese luat de autorităţi.

7512930-6503165-image-m-7_1545032393673.jpg

sursa: dailymail.co


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Vineri, 11 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

La Buzău a nins cu... tunete și fulgere - VIDEO

La Smeeni, în județul Buzău, oamenii au avut parte de un fenomen meteo rar întânit: au fost semnalate tunete și fulgere în timp ce afară ningea.  Mai mulți localnici s-au trezit în cursul nopții din cauza...