fbpx

papa-francisc.jpg

Copiii au fost primii care au vrut să îi cânte Papei Francisc "Mulți ani trăiască''! Odată cu urarea, cei mici i-au oferit suveranului pontif și un tort imens, colorat în alb și galben, nuanțele oficiale ale Vaticanului.

Deși a suflat deja în lumânări în ajunul aniversării sale, toată lumea așteaptă să vadă ce se va întâmpla astăzi. Suveranul pontif e apreciat și admirat pentru modul original în care își petrece, an de an, zilele de naștere și onomastica.

Papa Francisc, pizza, tort și înghețată, de zilele lui!

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În Aprilie, de Sfântul Gheorghe, Papa Francisc și-a sărbătorit ziua numelui împărțind 3000 de înghețate oamenilor fără adăpost și celor nevoiași. Iar anul trecut, la cea de-a 81-a aniversare,  Papa Fracisc a petrecut cu pizza și tort, alături de copiii care erau internați la un spital de pediatrie. 

Papa Francisc, pe numele său real - Jorge Mario Bergoglio, s-a născut pe 17 Decembrie 1938, la Buenos Aires. Este cel de-al 266-lea episcop al Romei și papă al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013 de către conclavul cardinalilor.

Din 1998 a fost arhiepiscop de Buenos Aires. Papa Francisc este primul papă neeuropean după papa Grigore al III-lea (731-741), primul papă originar de pe continentul american și primul papă iezuit.

papa francisc.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg