fbpx

catei-la-usa-spitalului.jpg

Scene emoționante s-au petrecut într-un spital, unde un om al străzii a venit pentru a primi îngrijiri medicale. Omul nu avea pe nimeni, cu excepția a patru căței, care l-au așteptat în fața intrării în spital, fără să intre înăuntru. 

Întâmplarea care a avut loc în spitalul regional Alto Vale din Brazilia și a fost povestită de o asistentă, Cris Mamprim. Bărbatul fără adăpost, Cesar, a intrat în spital pentru a primi tratamentul împotriva unei boli cu care se confruntă de multă vreme iar patrupedele l-au așteptat cuminți la intrare, de unde nu s-au mișcat ore întregi. 

Medicii și asistentele din spital au aflat repde ce era cu cățeii de la intrare și au fost absolut impresionați, mai ales că animalele afișau o îngrijorare aproape umană, relatează Digi24.

Când starea lui Cesar s-a îmbunătățit, asistentele le-au permis câinilor să intre în salonul bărbatului. Omul și-a împărțit hrana primită în spital cu animalele. „Vă rog să mă credeți. A mâncat puțin și a oprit și pentru câini”, a povestit Cris.

Omul a ajuns înapoi pe străzi, după externare, împreună cu cele patru suflete. 

ceresetorul-de-la-spital.jpg

sursa: digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Politic
  • Duminică, 17 Martie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Liviu Dragnea rămâne internat în spital

Liviu Dragnea rămâne internat în spital, după ce sâmbătă a ajuns la medic, acuzând dureri de spate în timp ce participa la alegerile de la organizaţia PSD Ilfov. Liviu Dragnea a anunțat că nu va...

970.jpg