fbpx

Screenshot_2.png

Mii de austrieci au protestat la Viena, faţă de politicile guvernului de dreapta, care este la putere de un an. Poliţia a numărat 17.000 de participanţi, dar organizatorii spun că au fost mult mai mulţi: în jur de 50.000 de oameni.

Această adunare, la care au făcut apel organizaţii de stânga, marchează un an de la instalarea la putere, la 18 decembrie 2017, a unei coaliţii formate de către conservatorii tânărului cancelar conservator Sebastian Kurz şi partidul de extremă dreapta FPÖ.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Guvernul, care deţine până la sfârşitul acestui an preşedinţia semestrială a Uniunii Europene (UE), şi-a multiplicat implementarea unor măsuri antimigraţie şi adoptarea unei legislaţii care stabileşte la 12 ore pe zi şi la 60 de ore pe săptămână durata maximă legală a timpului de muncă, scrie Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg