fbpx

Screenshot_1.png

O româncă ce lucrează în IT se luptă să salveze jungla amazoniană şi culturile indigene. De 12 ani îşi petrece timpul liber printre membrii triburilor, care abia de curând au luat contact cu civilizaţia modernă.

Le-a arătat oamenilor ce înseamnă tehnologia modernă şi cum se poate folosi, iar acum trimite mai departe mesajul celor care vor să salveze pădurea. Existenţa ei este ameninţată de cei care vor să defrişeze sau să profite de petrol şi alte resurse naturale.

Românca gestionează proiecte IT la New York, dar este pasionată de jungla amazoniană de mică. Din experienţa trăită acolo, tânăra le-a împărtăşit câte ceva şi studenţilor din Cluj-Napoca.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Chiar dacă ţin la tradiţie, mulţi dintre membrii triburilor din jungla amazoniană şi-au făcut cont de Facebook şi Instagram.

Experienţele trăite de Luminiţa au fost adunate în cartea "Desculţă în Amazon", care va fi lansată săptămâna viitoare.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg