fbpx

Screenshot_1.png

O româncă ce lucrează în IT se luptă să salveze jungla amazoniană şi culturile indigene. De 12 ani îşi petrece timpul liber printre membrii triburilor, care abia de curând au luat contact cu civilizaţia modernă.

Le-a arătat oamenilor ce înseamnă tehnologia modernă şi cum se poate folosi, iar acum trimite mai departe mesajul celor care vor să salveze pădurea. Existenţa ei este ameninţată de cei care vor să defrişeze sau să profite de petrol şi alte resurse naturale.

Românca gestionează proiecte IT la New York, dar este pasionată de jungla amazoniană de mică. Din experienţa trăită acolo, tânăra le-a împărtăşit câte ceva şi studenţilor din Cluj-Napoca.

Chiar dacă ţin la tradiţie, mulţi dintre membrii triburilor din jungla amazoniană şi-au făcut cont de Facebook şi Instagram.

Experienţele trăite de Luminiţa au fost adunate în cartea "Desculţă în Amazon", care va fi lansată săptămâna viitoare.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Internațional
  • Luni, 18 Martie 2019
  • De Ștefan Vlăsceanu

ING acuzată în Italia de spălare de bani

Creditorului olandez ING nu i se permite să-şi facă noi clienţi pe piaţa italiană atât timp cât nu îmbunătăţeşte monitorizarea comportamentului clienţilor, a anunţat Banca Centrală a Italiei,...

970.jpg