fbpx

atacator strasbourg.jpg

Cherif Chekatt, autorul atacului comis marți la Strasbourg, a fost împușcat mortal de polițiștii francezi. Operațiunea poliției franceze a fost declanșată la ora locală 21.00 (22.00, ora României).

Cherif Chekatt, autorul atacului de la Strasbourg, a fost ucis pe o stradă din sudul cartierului Neudorf din Strasbourg.

Înainte de a face public anunțul neutralizării atacatorului, martorii au spus că au auzit cel puțin 3 focuri de armă și au văzut un elicopter al poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cherif Chekatt a deschis focul asupra forţelor de ordine, care au ripostat cu focuri de armă. 

Presa franceză spune că individul a fost interceptat de 3 membri ai Brigăzii Specializate de Teren din Strasbourg. Este vorba despre doi polițiști și o polițistă, asupra cărora atacatorul a tras, iar aceștia au ripostat, ucigându-l.

În cursul zilei, o amplă operațiune de căutare a fost desfășurată în aceeași zonă din Strasbourg, cu 700 de polițiști, la care au luat parte și trupele speciale RAID.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Strasbourg. Revendicarea a fost făcută printr-un anunț postat de agenția islamică de presă Amaq, care este afiliată ISIS.

În comunicat, gruparea îl numește pe Cherif Chekatt drept ”soldat al Statului Islamic”.

sursa: stirileprotv.ro

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook