atacator strasbourg.jpg

Cherif Chekatt, autorul atacului comis marți la Strasbourg, a fost împușcat mortal de polițiștii francezi. Operațiunea poliției franceze a fost declanșată la ora locală 21.00 (22.00, ora României).

Cherif Chekatt, autorul atacului de la Strasbourg, a fost ucis pe o stradă din sudul cartierului Neudorf din Strasbourg.

Înainte de a face public anunțul neutralizării atacatorului, martorii au spus că au auzit cel puțin 3 focuri de armă și au văzut un elicopter al poliției.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cherif Chekatt a deschis focul asupra forţelor de ordine, care au ripostat cu focuri de armă. 

Presa franceză spune că individul a fost interceptat de 3 membri ai Brigăzii Specializate de Teren din Strasbourg. Este vorba despre doi polițiști și o polițistă, asupra cărora atacatorul a tras, iar aceștia au ripostat, ucigându-l.

În cursul zilei, o amplă operațiune de căutare a fost desfășurată în aceeași zonă din Strasbourg, cu 700 de polițiști, la care au luat parte și trupele speciale RAID.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Strasbourg. Revendicarea a fost făcută printr-un anunț postat de agenția islamică de presă Amaq, care este afiliată ISIS.

În comunicat, gruparea îl numește pe Cherif Chekatt drept ”soldat al Statului Islamic”.

sursa: stirileprotv.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.