2018-12-12T210157Z_1283125819_RC11318BC740_RTRMADP_3_HUNGARY-PROTEST.jpg

Mii de prostestatari s-au adunat, miercuri, în fața sediului partidului Fidesz, pentru a protesta față de „legea sclaviei” aprobată de Parlamentul Ungar. Poliția a folosit gaze lacrimogene împotriva manifestanților.

Cel puțin 4 persoane au fost rănite, iar poliția a folosit gaze lacrimogene împotriva protestatarilor din Piața Kossuth, aflată în fața clădirii Parlamentului.

Manifestanții nu au plecat însă, în ciuda intervenției forțelor de ordine. Unii au încercat, fără succes, să forțeze intrarea în sediul legislativului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Oamenii au scandat “trădătorii” şi “plecaţi acasă, ruşilor!”. Protestatarii au plecat după miezul nopţii din Piaţa Kossuth.

Protestele de la Budapesta vin după ce Parlamentul Ungariei a adoptat o nouă lege a muncii, denumită legea sclaviei, care prevede creșterea plafonului anual de ore suplimentare pe care le poate face un angajat. Această limită a fost crescută de la 250 de ore la 400 de ore. În plus, plata pentru ele nu trebuie făcută imediat, ci angajatorii au la dispoziţie până la trei ani.

sursa: digi24.ro, foto europafm


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.