ucrainenii-abandoneaza-pe-teritoriul-romaniei-rablele-cum-castiga-mii-de-euro.jpg

Ucrainenii îşi lasă maşinile vechi în România, în apropierea Vămii Siret fiind un adevărat cimitir de maşini.

Motivul este o lege dată recent în Ucraina, care îi obligă pe deţinătorii de autoturisme vechi să plătească nişte taxe uriaşe, potrivit Ştirile Pro TV.

Astfel, orice cetăţean ucrainean care vrea să intre în legalitate trebuie să plătească 2.000 de euro sub forma taxelor şi impozitelor, pentru o maşină veche de zece ani, care valorează 1.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cine nu se supune legii, trebuie să plătească amenzi care se ridică la 5.000 de euro.

Aşa că ucraineni preferă să aducă maşinile în oraşe apropiate de ţara lor şi să le abandoneze. Aşa a ajuns ca singura parcare din apropierea Vămii Siret să fie plină de astfel de maşini. 

sursa: stirileprotv.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.