47688544_10205253261528350_7774669178388086784_n.jpg

Costin Ilinca, profu' de la UPG, ne-a făcut din nou mândri că suntem români, reprezentând România la Campionatul Mondial din Tarragona Spania și câștigând locul II la categoria Master men Physique +50.

Așa cum ne-a obișnuit, Costin Ilinca a obținut încă o performanță extraordinară, și anume titlul de vicecampion mondial la Campionatul Mondial din Tarragona, Spania, la categoria Master men Physique +50.

Desfășurat la Palau Firal y de Congressos din Tarragona, Spania, Campionatului Mondial se află la cea de-a zecea ediție și este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Seriozitatea, ambiția și pregătirea fizică ale lui Costin au fost din nou răsplătite, mărindu-și astfel colecția de trofee și premii din palmares.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Felicitări!


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Duminică, 09 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Handbal feminin Euro 2018. România – Olanda, 24-29

Echipa națională de handbal feminin a României a pierdut, duminică seară, la Nancy, primul meci de la Euro 2018, scor 24-29 (10-11), partida cu Olanda, cel mai dificil adversar din Grupa principală...