fbpx

alina acid.jpg

Alina, românca atacată cu acid și înjunghiată de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit drama prin care a trecut după ce a fost la un pas de moarte, într-un interviu în emisiunea Quarto Grado de la Mediaset.

Alina a avut o relaţie cu un tânăr de origine macedoneană, dar, după ce s-a hotărât să se despartă de bărbat, acesta a vrut să se răzbune. Așa că a urmărit-o pe Alina pe o stradă din oraş şi i-a aruncat o sticlă cu acid în faţă.

O mare parte din acid a ajuns pe hainele femeii, doar câţiva stropi i-au ajuns în ochiul stâng. Speriată, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresor care, înarmat cu un cuţit, a înjunghiat-o de trei ori: "După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în burtă, iar apoi în spate. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă", a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Am crezut că o să mor. Îmi era greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu", a spus Alina.

Potrivit medicilor, starea sa de sănătate este bună, însă a suferit leziuni la ochiul stâng, astfel că vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

Video aici

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg
PÂNĂ LA ÎNCHIDEREA URNELOR.
HAI LA VOT!