alina acid.jpg

Alina, românca atacată cu acid și înjunghiată de fostul iubit pe o stradă din Italia, a povestit drama prin care a trecut după ce a fost la un pas de moarte, într-un interviu în emisiunea Quarto Grado de la Mediaset.

Alina a avut o relaţie cu un tânăr de origine macedoneană, dar, după ce s-a hotărât să se despartă de bărbat, acesta a vrut să se răzbune. Așa că a urmărit-o pe Alina pe o stradă din oraş şi i-a aruncat o sticlă cu acid în faţă.

O mare parte din acid a ajuns pe hainele femeii, doar câţiva stropi i-au ajuns în ochiul stâng. Speriată, Alina s-a refugiat într-un restaurant, însă a fost urmărită de agresor care, înarmat cu un cuţit, a înjunghiat-o de trei ori: "După ce mi-a aruncat acidul în faţă, am fugit într-un restaurant şi am încercat să mă spăl cu apă. M-a urmărit şi m-a înjunghiat în burtă, iar apoi în spate. Cel care m-a salvat a fost proprietarul restaurantului. Dacă nu era el, eu nu mai eram, iar fiul meu nu mai avea mamă", a povestit românca în interviul oferit emisiunii Quarto Grado de la Mediaset.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Am crezut că o să mor. Îmi era greu să respir şi strigam după ajutor, însă nu reuşeam să vorbesc. În acele momente cumplit nu m-am gândit decât la fiul meu", a spus Alina.

Potrivit medicilor, starea sa de sănătate este bună, însă a suferit leziuni la ochiul stâng, astfel că vederea ei a fost afectată serios.

Agresorul româncei a fost arestat şi este judecat pentru tentativă de omor.

Video aici


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.