hepta-3956713.jpg

Mai mult de 31.000 de "veste galbene" manifestau sâmbătă, 8 decembrie, pe teritoriul Franţei, în a patra zi de proteste, dintre care 8.000 doar la Paris, unde au loc violențe. 

În Franţa sunt în desfășurare cele mai ample proteste din ultimii ani. Francezii ies, de aproximativ o lună, în stradă nemulțumiți de politicile fiscale ale Guvernului, inclusiv creștera prețurilor la carburanți. Pagubele provocate de „Vestele galbene', până acum, se ridică la 4 milioane de euro! 

Autorităţile franceze au mobilizat aproape 90.000 de membri ai forţelor de ordine, inclusiv aproximativ 8.000 ofiţeri şi 12 vehicule blindate la Paris, înaintea noii serii de proteste de sâmbătă, organizate de Mişcarea "Vestelor Galbene", care denunţă majorarea preţurilor la carburanţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

581 de persoane au fost reținute, iar 423 dintre acestea au fost plasate în arest preventiv, a anunțat Prefectura de Poliţie din Paris. 

sursa: mediafax.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.