4159321_cori1.jpg

Momentul în care s-a produs busculada într-un club de noapte din Italia a fost filmat. Sute de oameni, majoritatea adolescenți, erau la un concert, când s-a produs incidentul. 6 oameni au murit și peste 120 au fost răniți.

O înregistrare video, făcută de o fată care reușise să iasă din club, arată momentul busculadei din Italia. Tinerii se calcă în picioare la una dintre ieșirile din clubul Lanterna Azzura din orașul Corinaldo, în provincia Ancona.

Sute de tineri se aflau în acel moment în local, pentru concertul lui Sfera Ebbasta, un rapper din Milano. Potrivit martorilor, cineva a folosit un spray cu piper, iar mulțimea s-a panicat și a fugit spre cele trei ieșiri ale clubului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tragedia s-a produs la o ieșire care are o punte peste un canal, spune ziarul Il Mesaggero. Balustrada de pe punte a cedat, iar mulți oameni s-au prăbușit în canal. Momentul a fost surprins de telefonul martorei.

Peste cei prăbușiți au căzut alte persoane, iar oamenii au fost striviți. 6 oameni au murit, iar peste 120 au fost răniți în tragedia din clubul italian.

4159321_cori03.jpg

4159321_1eea0a7e-669b-40e8-93d5-34e690c35e6b.jpg

4159321_bia01.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Sport
  • Joi, 13 Decembrie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Uniți pentru Ploiești - în memoria lui Dado Arnautovic

În an centenar, sub semnul Unirii, probabil cele mai mari două cluburi de baschet din Ploiești, CSU Ploiești Basketball și CS Sevlar și-au dat mâna pentru a face din prezent o șansă mai bună pentru...