child-makeup-kit-petite-girls-heart-shaped-cosmetics-play-set-fashion-makeup-kit-for-kids-moonchild-makeup-kit.jpg

Lydia Cravens, un fetiță de 3 ani din Illinois, a ajuns la spital după ce s-a jucat cu un set de machiaj cumpărat la un magazin pentru copii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit Fox News , părinții Lydiei au cumpărat kit-ul de la un magazin de jucării, la începutul acestei luni.

După ce fetița a folosit trusa de cosmetice pentru copii aceasta "a început să se simtă rău, ochii și fața s-au umflat și i-a apărut un fel de urticarie pe tot corpul", a explicat mama Lydiei.

Părinții Lydiei au vorbit despre experiența teribilă într-un mesaj pe Facebook:

Din fericire, Lydia se simte bine, se recuperează și starea ei se îmbunătățește pe zi ce trece.

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din comuna Plopu - UPDATE

Pompierii militari sunt în alertă sâmbătă noapte după ce focul a izbucnit la o casă din satul Hârsa, comuna Plopu. Incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, potrivit ISU Prahova. UPDATE -...