cnn.jpg

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. După verificările poliţiei, în urma ameninţării cu bombă, agenţii au confirmat că nu există niciun risc, iar situaţia a revenit la normal.

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. 

Ameninţarea a fost făcută prin telefon, un apel anunţând că în clădire sunt cinci bombe.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Anunţul a fost făcut de prezentatorul Don Lemon, pe Twitter. „NYPD ne-a confirmat că totul este în regulă iar angajaţii au putut să se întoarcă în clădire. Clădirea este în siguranţă şi sigură pentru ca toată lumea să se poată întoarce dimineaţă”, a declarat preşedintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, într-o comunicare internă. 

Departamentul de Poliţie din New York a informat că ameninţarea a fost una falsă.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.