fbpx

646x404 (1).jpg

Autorităţile germane au luat primele măsuri după ce au finalizat o anchetă asupra mai multor cetăţeni români şi bulgari care primeau ajutoare sociale din partea statului german, deşi nu ar fi trebuit să beneficieze de ele. 

Potrivit spiegel.de, ca o primă măsură, poliţiştii le-au confiscat bolizii cu care își ridicau ajutoarele sociale, iar cei prinşi au fost tăiaţi de pe lista celor care pot primi ajutoare din partea statului german.   

De altfel, conform legilor, toţi cei care beneficiază de ajutoare sunt obligaţi să completeze o declaraţie de avere şi nu pot să deţină maşini mai scumpe de 7.500 de euro.

Procurorul-şef german, Stefan Müller, a confirmat faptul că au existat cazuri în care anumite persoane s-au prezentat să-şi ridice banii la volanul unor bolizi  Mercedes E Class sau BMW seria 5

Citeste mai mult: adev.ro/pjbkhv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Monden
  • Luni, 18 Februarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Leo Iorga a ajuns în cărucior cu rotile

Imaginile publicate de Leo Iorga pe contul său de Facebook sunt tulburătoare. Pentru că boala l-a slăbit foarte mult, Leo nu poate sta în picioare, aşa că are nevoie de un cărucior cu rotile. Din fericire,...