img (2).jpg

Un şofer român de TIR a fost victima unui grup de protestatari, fiind lovit în faţă, prin geamul camionului, cu o bâtă, de unul dintre aceştia.

Oprit la un baraj al protestatarilor pe 30 noiembrie, la nodul de trafic Innovia, în Jura, vestul Franţei, românul a avut o discuţie mai aprinsă cu cîţiva dintre ei şi unul l-a lovit violent.

Protestatarul acuzat de lovirea românului a fost arestat la scurtă vreme după incident, iar joi a fost condamnat de tribunalul din Jura la un an de închisoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Şoferul a povestit că vorbea din cabină cu protestatarii, când unul dintre ei, cu un par în mână, i-a strigat "român împuţit", apoi l-a lovit direct în faţă, prin geamul deschis de la cabină.

Citește continuarea pe observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.