fbpx

700_201812041343.jpg

Mihaela Maricela Condrea, românca sechestrată, torturată şi batjocorită timp de 10 ani de un italian, a vorbit pentru prima dată după ce a fost eliberată din beciul groazei, într-o emisiune dufizată pe Canale 5, postul italian de televiziune.

Drama româncei a început în anul 2007, atunci când a ajuns în oraşul Lamezia Terme (Calabria) pentru a munci la o familie de italieni ca îngrijitoare.

Mihaela avea grijă de soţia lui Aloisio Francesco Rosario Giordano (50 de ani). La scurt timp după ce a ajuns în Lamezia, femeia de care avea grijă românca a murit, astfel că a rămas singură cu văduvul italian.

Încă de la moartea soţiei sale, italianul a sechestrat-o pe româncă şi a supus-o unor abuzuri de neimaginat. În cei 10 ani petrecuţi în captivitate, românca a fost ţinută închisă într-un beci, într-o mizerie de nedescris, spun cei de la roitalianul.com.

Mihaela a fost bătută, legată de pat cu un lanţ, obligată să mănânce excremente şi violată chiar şi în timpul celor două sarcini pe care le-a avut.

Românca şi-a început povestea precizând că monstrul a început să o bată încă de pe vremea când soţia lui era în viaţă. Mihaela a explicat că bărbatul o bătea atât pe ea, cât şi pe soţia lui bolnavă de cancer.

Pentru că nu avea încredere în nimeni şi din cauza faptului că trăia într-o frică continuă, românca a povestit că nu a spus nimic nimănui despre drama sa nici măcar atunci când a ajuns la spital pentru a naşte.

"Prima dată m-a cusut când am încercat să fug și aproape m-a omorât în bătaie, a doua oară mi-a spart capul cu un ciocan. A treia oară când s-a întâmplat m-a lovit cu o bucată de lemn, am trei cicatrici în cap în urma acestor lovituri. Când m-a lovit cu ciocanul eram în mașină, el a luat ciocanul și a început să mă lovească ba chiar îl învăța și pe copil să o facă, mă loveau amândoi în același timp. După ce am stat o noapte întreagă cu capul spart, cu rana sângerândă, a doua zi m-a cusut cu un ac și fir de pescuit. În timp ce mă cosea mi-a spart un alt vas de sânge care mi-a provocat altă hemoragie", a povestit cu ochii în lacrimi românca.

Românca a fost eliberată, anul trecut, după o operaţiune în forţă a carabinierilor din Calabria.

Deşi a fost pusă în libertate, Mihaela Condrea trebuie să trăiască în continuare în Italia pentru a putea depune mărturie în procesul italianului. Primul termen în proces este însă pe 24 ianuarie 2019.

giordano-gizzeria-735x400.jpg

baracca-lager-gizzeria.jpg

sursa: roitalianul.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg