Settimo-Mineo-Mafia-Erede-Riina-Cosa-Nostra-1300-716x393.jpg

Operațiune de proporții în Italia, unde carabinierii au arestat 45 de persoane, printre care se numără și șeful Cosei Nostra, Settimo Mineo, un bijutier de 80 de ani.

După moartea în închisoare a ultimului șef al mafiei siciliene, Toto Riina, Settimo Mineo a fost ales "Capo di tutti capi" în cadrul unei reuniuni ce a avut loc în luna mai a acestui an.

Acuzațiile la adresa celor 45 de persoane arestate sunt: înființarea unei organizații de tip mafiot, tranzacționare fictivă de bunuri, șantaj, port abuziv de armă, daune provocate prin incendiere, dar și alte infracțiuni.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ministrul de Interne Matteo Salvini a salutat, pe Twitter, operațiunea carabinierilor din Palermo.

sursa: fratelli-italia.it


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.