A-suspect-thief-has-a-bad-luck-while-escaping-with-his-loot.jpg

Un bărbat din Nigeria a vrut să fure un telefon și apoi să fugă cât mai repede de la fața locului. A fost foarte neinspirat când și-a ales calea de ieșire... astfel că a ajuns într-o groapă care nu fusese vidanjată.

Un bărbat din Nigeria pare ar fi cel mai ghiniost hoț. Asta pentru că, după ce a furat un telefon și a vrut să fugă cât mai repede de acolo, un mic amănunt i-a stricat planurile și l-a deconspirat.

Bărbatul a fugit și a căzut într-o groapă plină de mizerie, care nu fusese vidanjată, și n-a mai putut ieși de acolo, scriu cei de la pulse.ng

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Murdar din cap până în picioare, omul a mai fost lăsat acolo și batjocorit de lumea care a realizat că hoțul și-a primit o primă pedeapsă înainte de a ajunge pe mâinile autorităților. 

Lumea a continuat să râdă de el și după ce a fost scos pe teren uscat.

Bărbatul din statul Ogun, din Nigeria, se pare că nu va uita niciodată această tentativă de furt terminată prost. 

sursa: pulse.ng


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.