fbpx

LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTMzNzMyZjdhNjdlMGQ5Yjk1NGIzMzkxZjJhOWI4Y2U1.thumb.jpg

Ziua Națională a României nu a rămas nemarcată în afara granițelor. Pe Arcul de Triumf din parcul Cinquantenaire, monument simbolic din inima Cartierului European al Bruxelles-ului, a fost proiectat un show 3D în culorile tricolorului.

Evenimentul a fost organizat de Reprezentanța Permanentă a României la UE în colaborare cu ambasada României în Belgia, cu sprijinul Primăriei Municipiului București și a Creart, potrivit unui comunicat de presă.

Ambasadorul României la UE, Luminița Odobescu, a declarat : „Mulțumesc tuturor instituțiilor române și belgiene care ne-au sprijinit în realizarea acestui proiect de suflet dedicat comunității românești și publicului internațional de la Bruxelles.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Este emoționant să împărtășesc acest eveniment alături de ei, în ziua în care România modernă împlinește 100 de ani, cu exact o lună înainte de momentul în care țara noastră va prelua pentru prima oară Președinția Consiliului UE. Astăzi, Bruxelles, centrul instituțiilor europene, este cel mai potrivit loc unde să fie proiectat tricolorul României.”

sursa digi24

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg
970.jpg