img (5).jpg

George Bush Senior a murit, vineri noapte, la vârsta de 94 de ani.

Potrivit reprezentanților familiei Bush, acesta a murit la Houston, în statul american Dallas, la ora 22.10.

George H.W. Bush a fost cel de-al 41-lea Președinte al Statelor Unite, între 1989 și 1993.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În ultimii ani, starea sa de sănătate se agravase, fiind nevoit să se deplaseze cu un scaun cu rotile.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

George Bush senior suferea de o formă de Parkinson, notează observator.tv

Anunțul oficial:

DtTh1FHU8AEckDd.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.