16034741-money-in-washing-machine-close-up.jpg

Termenul “spălare de bani” nu a avut niciodată mai mult sens. Polițiștii olandezi au găsit 350.000 de euro, ascunși într-o mașină de spălat și au arestat un individ bănuit de - da, ați ghicit - spălare de bani.

După ce poliţia a găsit 350.000 de euro ascunşi în maşina de spălat, un bărbat de 24 de ani din Olanda a fost pus sub acuzare sub suspiciunea de spălare de bani, relatează CNN.

Banii au fost găsiţi în urma unei percheziţii efectuate într-o locuinţă din vestul Amsterdamului, folosită de rezidenţi neînregistraţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

“Administraţia municipală a relatat că nimeni nu locuia la adresa. Când poliţia a efectuat o percheziţie prin casă, au găsit 350.000 de euro ascunşi în maşina de spălat”, a precizat poliţia olandeză pentru CNN.

Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Pe lângă bani, poliţiştii au mai descoperit şi o maşină de numărat banii, o armă, precum şi câteva telefoane mobile.

sursa: Știrile Pro TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Internațional
  • Vineri, 07 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Amenințare cu bombă la sediul CNN - VIDEO

Clădirea Time Warner, din New York, unde se află și birourile televiziunii CNN, a fost evacuată în această dimineaţă, în urma unei amenințări cu bombă. După verificările poliţiei, în urma...

Internațional
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur de 7 grade în Alaska. VIDEO

Un puternic cutremur de 7 grade a avut loc în apropierea oraşului Anchorage, cea mai populată localitate din statul american Alaska. Epicentrul său a fost la 13 km distanţă de Anchorage şi s-a...