fbpx

Pope_Francis.jpg

Papa Francisc a confirmat vizita sa în România, în 2019. Data și programul nu au fost încă stabilite. Anunțul a fost făcut de Arhiepiscopul romano-catolic de București, monsienorul Ioan Robu, cel care s-a întâlnit pe 9 noiembrie cu Sfântul Părinte, la Vatican. 

„Întâlnirea cu Papa a fost lungă pentru că fiecare dintre noi a avut ocazia să vorbească”, a declarat monsienorul Robu, pentru Catholic News Agency. Deși nu a oferit detalii asupra vizitei de anul viitor, arhiepiscopul Robu a spus că poate anunța că Papa Francisc va veni în România. „Data și programul nu au fost fixate încă, Sfântul Scaun și autoritățile române vor stabili detaliile într-o viitoare discuție. Și Biserica Ortodoxă va fi implicată în discuții, ca religie majoritară în România. Papa a confirmat, totuși, că va veni în 2019”, a declarat Robu. 

Aproximativ 1.500 de oameni săraci, printre care și oameni fără adăpost, refugiați și familii nevoiașe, au luat prânzul cu Papa Francisc, cu ocazia celei de-a doua ediţii a Zilei internaţionale a celor săraci. 

sursa: catholicnewsagency.com

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg