disp furt.jpg

Cei care vor sa fure din magazinele dichisite lucrează cu sisteme de bruiaj care pot păcăli alarmele. Asta a făcut și un român în vârstă de 38 de ani, care a construit un dispozitiv electronic cu care fura din magazinele de luc din Italia.

Românul a avut ghinionul să dea peste un paznic care şi-a dat seama din comportamentul românului că are de-a face cu un hoţ foarte inventiv.

În mod normal, odată ce ieși pe ușa unui magazin cu niște haine care au încă pe ele sisteme de siguranță, alarma se activează. Cu dispozitivul creat, hoțul reușea să bruieze porțile magnetice de la ieșire și să plece cu hainele furate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Românul a fost prins într-un magazin cu haine de firmă din Veneţia, unde a intrat cu un rucsac gol şi a ieşit cu un rucsac plin, furând haine de mii de euro, scrie vicenzatoday.it, citat de observator.tv.

Privind camerele de supraveghere, agenții au descoperit că hoțul mai fusese în magazin de câteva ori în ziua respectivă.

Românul a fost depus în arestul poliţiei veneţiene, pentru a cataloga întreaga operaţiune infracţională.

sursa: observator.tv


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.