divorce.jpg

O petrecere a burlacilor s-a încheiat cu 17 divorţuri după ce o soţie s-a 'infiltrat' într-un grup de WhatsApp în care se aflau prietenii tânărului care urma să se căsătorească.

Totul s-a întâmplat după o petrecere a burlacilor organizată de prietenii unui tânăr de 33 de ani, din Marea Britanie, care urma să se căsătorească în luna martie a anului viitor.

Charles şi prietenii săi au decis să facă petrecerea în Insulele Caraibe. Astfel, 17 bărbaţi au plecat în vacanţă şi au creat un grup de WhatsApp în care şi-au planificat în detaliu petrecerea.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit thewallofcomedy.com, cei 17 au avut parte de o petrecere 'intense' cu alcool şi mai multe dame de companie. Aceștia au filmat şi fotografiat toate scenele.

Toate imaginile compromiţătoare au ajuns pe grupul de WhatsApp şi, din nefericire, unul dintre membri grupului, denumit 'Lewis', era de fapt soţia unuia dintre petrecăreţi.

Drept urmare, toate soţiile şi logodnica lui Charles au primit imaginile şi astfel s-a ajuns la... 16 divorţuri şi o nuntă anulată.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.