fbpx

divorce.jpg

O petrecere a burlacilor s-a încheiat cu 17 divorţuri după ce o soţie s-a 'infiltrat' într-un grup de WhatsApp în care se aflau prietenii tânărului care urma să se căsătorească.

Totul s-a întâmplat după o petrecere a burlacilor organizată de prietenii unui tânăr de 33 de ani, din Marea Britanie, care urma să se căsătorească în luna martie a anului viitor.

Charles şi prietenii săi au decis să facă petrecerea în Insulele Caraibe. Astfel, 17 bărbaţi au plecat în vacanţă şi au creat un grup de WhatsApp în care şi-au planificat în detaliu petrecerea.

Potrivit thewallofcomedy.com, cei 17 au avut parte de o petrecere 'intense' cu alcool şi mai multe dame de companie. Aceștia au filmat şi fotografiat toate scenele.

Toate imaginile compromiţătoare au ajuns pe grupul de WhatsApp şi, din nefericire, unul dintre membri grupului, denumit 'Lewis', era de fapt soţia unuia dintre petrecăreţi.

Drept urmare, toate soţiile şi logodnica lui Charles au primit imaginile şi astfel s-a ajuns la... 16 divorţuri şi o nuntă anulată.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg