Geminid-Orion-by-Dyer_640.jpg

O minge de foc a luminat cerul pentru scurt timp deasupra zonei centrale a Texasului. Meteoritul a fost văzut de la Austin până la Houston, oraşe aflate la 230 de kilometri unul de celălalt.

În jur de 100 de oameni au semnalat evenimentul Societăţii Americane a Meteoriţilor.

Specialiştii spun că e vorba de Leonide, o ploaie de meteoriţi care atinge apogeul duminică.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

Este vorba de o dâră de resturi pietroase lăsate de cometa Tempel-Tuttle, pe care planeta noastră o traversează anual în noiembrie.

sursa: Știrile Pro TV


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Internațional
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Andra Ilie

Cutremur de 7 grade în Alaska. VIDEO

Un puternic cutremur de 7 grade a avut loc în apropierea oraşului Anchorage, cea mai populată localitate din statul american Alaska. Epicentrul său a fost la 13 km distanţă de Anchorage şi s-a...