b7ea227f-4e1b-42e3-a07a-1df129a34911-chp.jpg

Bilanțul celor care și-au pierdut viața în incendiile de vegetație din California a crescut la 63 de persoane. De asemenea, peste 600 de oameni au fost dați dispăruți, au anunțat autoritățile statului american. 

Alte șapte persoane au fost găsite carbonizate în urma incendiilor de vegetație care fac prăpăd în California. Șeriful comitatului Butte a anunțat că bilanțul celor care și-au pierdut viața în incendiul numit „Camp Fire” a crescut la 63.

Aproape 56.000 de hectare au fost mistuite de flăcări. Incendiul este cel mai distrugător din California și a depășit în amploare ”Griffith Park”, tragedia produsă în 1933 în comitatul Los Angeles, când 29 de oameni au murit, notează AFP, citată de Agerpres.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În total, 10.321 de proprietăţi au fost distruse de flăcări. Preşedintele american Donald Trump va merge sâmbătă în statul California pentru a se întâlni cu oamenii afectați de incendiile devastatoare. 

77c3f507-36ba-4d10-ad46-ccea0a0848cb-Becker1.jpg

DsF0qs6WsAApp-l.jpg

sursa: dcnews.ro


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.