fbpx

accident franta roman erou.jpg

O fetiţă de 9 ani a fost scoasă din maşina mamei ei, implicată într-un accident, de către un şofer român de TIR, pe o autostradă din Franţa. Un accident grav a avut loc pe A1, între Arras şi Paris, iar şoferul român a fost printre primii oameni ajunşi la locul în care acesta s-a produs.

Şoferul unui TIR încărcat cu hârtie a pierdut controlul volanului şi a intrat peste parapetul despărţitor al autostrăzii, răsturnându-se peste acesta.

Un Fiat 500 care circula în spatele camionului a încercat să evite impactul, dar de asemenea s-a răsturnat şi a zburat peste parapetul de pe mijlocul autostrăzii, aterizând pe plafon.

Şoferul, cu o vestă verde fosforescent pe el, îşi revine rapid după şocul primelor imagini văzute şi începe să inspecteze autoturismul strivit de asfalt. Şoferul camionului răsturnat coboară şi el singur din cabină şi priveşte scena dezastrului.

Românul scoate din mașină o fetiţă de doar 9 ani, miraculos aproape fără vreo rană. Copila merge pe propriile picioare.

Lavoixdunord scrie că în maşină aceasta călătorea împreună cu sora ei de 11 ani şi mama lor, 36 de ani. Cele două au fost preluate de la locul accidentului de două elicoptere de salvare, fiind grav rănite.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg
Macheta-Paste_CONPET-970x250px_e5752.jpg