4753844-0-image-a-14_1538643508822.jpg

Moment incredibil într-o emisiune difuzată de televiziunea americană ESPN. Campionul mondial la categoria grea la box, Deontay Wilder, i-a rupt maxilarul unei mascote, după ce i-a dat cu pumnul în gură.

Croșeul aplicat de boxerul american i-a provocat o ruptură de maxilar bărbatului care îmbrăca costumul de mascotă în emisiunea difuzată de ESPN. Ulterior, sportivul și-a cerut scuze, spunând că nu se aștepta ca în interior să fie o persoană, scrie Daily Mail.

Wilder este considerat boxerul cu cele mai grele lovituri din lume la categoria sa. El a câștigat până acum 40 de meciuri, 39 dintre acestea fiind prin knock out. El nu a fost înfrânt niciodată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Monden
  • Vineri, 18 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Cum arată actrița Draga Olteanu Matei la 85 de ani

Draga Olteanu Matei arată şi se simte foarte bine la cei 85 de ani,  în ciuda dispariţiei sale din lumina reflectoarelor. Marea actriţă a Teatrului Naţional Bucureşti a acordat un interviu...