fbpx

poza_bun.png

După ce Elena Udrea a fost arestată de către Interpol în Costa Rica, logdnicul acesteia, Adrian Alexandrov, a scris un mesaj de încurajare în care şi-a exprimat dorinţa ca mama fiicei sale să nu fie ţinută prea mult timp departe de micuţa Eva Maria. Iată că Adrian Alexandrov a revenit luni dimineaţa, 8 octombrie cu un alt mesaj, alături de o fotografie a fiicei.

În primul mesaj scris de Adrian Alexandrov după arestarea Elenei Udrea el le-a mulţumit prietenilor pentru mesajele de încurajare. 

"Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat... sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei", au fost cuvintele acestuia.

Iată că Adrian a revenit luni cu o imagine înduioşătoare a fiicei sale pe care o ţine în braţe protector. Alături de imagine el a scris un citat emoţionant despre sentimentul pe care îl resimte cineva atunci când devine părinte. 

„Există locuri in inimă despre care nici măcar nu ştii că există, până când nu iubeşti un copil", au fost cuvintele acestuia. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
970.jpg