1_3_189795_1568294630_09521_fav_9148f.jpg

O zi cu succese. O să primim acele lucruri pentru care ne-am zbătut şi chiar şi altele la care nici n-am visat şi o să fie un bilanţ pe plus. Vibraţia zilei este 5 şi o să ne bucurăm de surprizele pe care-o să le primim.

VĂRSĂTOR

E cineva care va dă târcoale şi o să fiţi şi voi mai atenţi să vedeţi în ce măsură rezonaţi cu persoana respectivă. Sunteţi pe punctul de a vă relansa pe scenă socială şi să faceţi un salt în carieră, să se vorbească - de bine - despre voi, să străluciţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

PEŞTI

O să fie solicitant şi la slujbă, şi la şcoală dar o să fiţi încântaţi de rezultate - ca se-anunţa succes. O nouă provocare pe linie profesională, poate începeţi un stagiu de perfecţionare, plecaţi în străinătate să mai faceţi un schimb de experienţă poate.

BERBEC 

Poate găsiţi nişte bilete low-cost pentru un city break să-l luaţi pe sus pe partener într-o plimbare, să-i faceţi o surpriză. O să vă asociaţi cu nişte oameni să răzbiţi în afaceri, să intraţi pe o piaţă restrictivă şi să dezvoltaţi afacerea, să vă extindeţi aria de influenţă.

TAUR

V-aşteaptă cineva în străinătate, poate trebuie să vă hotărâţi dacă vă mutaţi acolo, vă căsătoriţi, sau faceţi un dus-întors. Se pare c-o să umblaţi la banii din cont să vă luaţi nişte lucruri necesare, să achitaţi rate, impozite, taxe, să fiţi cu toate cheltuielile la zi.

GEMENI

Cineva cu care-aţi fost într-o relaţie revine în forţă convins c-au rămas multe de spus, de făcut împreună - vedeţi şi voi. O să semnaţi nişte contracte, poate vă luaţi casă, deveniţi parteneri de afaceri, poate fi un contract de căsătorie pentru că v-aţi convins că aţi găsit persoana potrivită.

RAC

Relaţia cu partenerul de cuplu poate avansa şi la voi - spre o căsătorie, pentru că se-ntrunesc mulţi factori. Se poate să va înțelegeti cu nişte angajatori în privinţa responsabilităţilor, a banilor şi a duratei unor contracte, şi să treceţi direct la treabă.

LEU

Se poate să semnaţi un contract de muncă şi să fie convenabilă suma, să merite efortul pe care-l depuneţi. Se anunţă program încărcat la serviciu, la şcoală, e treaba şi pe-acasă şi se poate să vă cuprindă epuizarea dar o s-aveţi rezultate - de top.

FECIOARĂ

Poate începeţi o activitate de plăcere şi or să vă mai acompanieze şi alţi prieteni care au acelaşi hobby cu al vostru. Apar semnale pozitive de la acea persoană cu care vă vedeţi într-o relaţie şi sunteţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi, ca să fiţi în armonie.

BALANŢA

O s-apară cineva care vrea să vă acordaţi timp să vă cunoaşteţi, să se vadă dacă aveţi ceva în comun, său fiecare pe drumul lui. Poate v-apucaţi de o muncă în particular, poate fi şi o ativitate recreativa, de grup şi care să va-ntretina o stare bună, şi să v-aducă, eventual, şi bani

SCORPION

Vi se recunosc nişte merite şi o să căpătaţi probabil alt statut, o să fie un plus de imagine pe care-o să-l conservaţi. O să puneţi nişte lucruri la punct, ca să puteţi semna un contract de muncă, pare să fie şi o afacere particulară de la care aveți de luat bani mai mulţi.

SĂGETĂTOR

Se poate să faceţi un efort financiar să vă luaţi o maşină sau măcar să-i faceţi o revizie celei pe care o aveţi să fiţi în siguranţă la volan. E cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să fiţi şi voi dispuşi c-o să aveţi nevoie de bani şi aveţi şi energia necesară, sunteţi în tonus.

CAPRICORN

O să ieşiţi diseară cu grupul şi or să vi se alăture şi alţi prieteni pe care-o să-i cultivaţi în continuare. O să-i daţi de capăt unei chestiuni mai vechi şi o să se stinga un conflict, o să vă puteţi vedea mai departe de relaţie, fie că e profesională, fie sentimentală.

Sursa Stirileprotv.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg