Horoscopul de astăzi, 15 ianuarie 2020

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_a0064.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_a0064.jpg

O să facem un bilanţ şi-o să vedem că ne putem bucura de ce avem şi o să fim conştienţi de valoarea pe care o avem. Şi putem face şi în continuare lucruri măreţe. Vibraţia zilei este 6 şi o să relaţionăm frumos cu cei din jur.

CAPRICORN

Aţi putea găsi ceva interesant de studiat şi o să vedeţi ce posibilităţi sunt, ca să plecaţi din ţară sau să vă coste mai puţin taxele şcolare. O să urgentaţi nişte demersuri ca să puteţi semna contracte, să faceţi rost de bani şi să vă puteţi extinde afacerile, sfera de influenţă.

VĂRSĂTOR

Pe voi o să vă coopteze vreo organizaţie, într-o acţiune caritabilă, de strângere de fonduri sau o fi vreun gest de misionariat prin ţară, pe undeva şi vă duceţi. Voi se poate să luaţi nişte bani şi să achitaţi o sumă importantă pentru impozite, rate la bancă, ori altceva care vă presează – nu mai poate fi amânată, plata respectivă.

PEŞTI

Se-aşteaptă un răspuns de la voi şi o să analizaţi din toate unghiurile situaţia, ca să aveţi acoperire, să alegeţi varianta optimă. E posibil să primiţi o recompensă pentru vreo idee pe care-aţi pus-o în practică, sau pentru care-aţi muncit anul trecut, şi o să fie un bun moment să vă reinventaţi.

BERBEC

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi şi să ţineţi cont şi de celălalt, să puteţi merge mai departe. O s-aveţi proiecte de anvergură şi o să daţi zor să puneţi la punct toate detaliile, ca să nu bâjbâiţi, c-aveţi mult de lucru şi-or să fie solicitări din toate părţile.

TAUR

Poate o să cereţi un împrumut ca să rezolvaţi problemele casei or fi unele stringente şi o să apelaţi la un credit dacă nu vă poate ajuta nimeni. O să definitivaţi o situaţie, poate vă găsiţi ceva de lucru în alt oraş, poate plecaţi din ţară, o să fiţi ceva mai elastici decât de obicei, o să vă mobilizaţi mai uşor.

GEMENI

Cineva de care sunteţi îndrăgostiţi vă caută ca să faceţi lumină într-o chestiune care se referă la voi doi. Poate v-aţi schimbat strategia profesională şi o să vreţi să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială, şi o să vă mobilizaţi ca să faceţi figură bună în branşa voastră.

RAC

Cineva de care sunteţi ataşaţi sufleteşte vrea să se asigure că vă doriţi un viitor împreună şi vorbiţi deschis pe tema asta. O să fie mai mult de lucru la serviciu şi o să fie solicitant până luna viitoare, dar se poate să apară şi bani mai mulţi, chit că şi din colaborări.

LEU

Poate vă găsiţi ceva de lucru şi, în paralel, ca să vă suplimentaţi veniturile, să vă oferiţi un trai şi mai bun c-aveţi putere de muncă. E o perioadă favorabilă creativităţii, poate chiar v-aţi propus mai demult să lucraţi la ceva care să v-aducă recunoaşterea celor din jur, sau la o scară şi mai mare.

FECIOARĂ

O să vă-ngrijiti şi de voi, umblaţi la vestimentaţie, la coafură, vă duceţi la masaj, la fitness, daţi refresh. O să luaţi de undeva nişte bani şi o să descoperiţi şi o sursă de venituri care să vă ofere o libertate de mişcare şi poate vă duceţi în week-end pe undeva, la distracţie.

BALANŢĂ

Voi o s-aveţi inspiraţie în sfera profesională şi o să puneţi în practică ideile pe care le vehiculaţi de multă vreme. Noutăţi pe mai multe planuri, c-aveţi şi voi idei, mai vin oferte şi din afară, şi lucrurile or să se lege frumos, c-aveţi nevoie de afirmare, să vă faceţi remarcaţi prin ceva.

SCORPION

O s-aveţi rezultate de top la şcoală, la activităţile din sfera intelectuală şi poate treceţi la nivelul următor de studiu. Preocupările de grup vă ţin în priză, vă oferă posibilitatea să vă spuneţi punctul de vedere şi să vă puneţi şi în practică strategiile de grup.

SĂGETĂTOR

O să daţi curs proiectelor noi, începeţi şi nişte studii, o să şi călătoriţi, aveţi multe de făcut. Vă luptaţi pentru drepturile care vi se cuvin şi să apelaţi la un avocat, un impresar, un mediator şi o să aveţi câştig de cauză, o să faceţi progrese după o lungă perioadă de stagnare.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău