Horoscopul de astăzi, 4 decembrie 2019

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_81b13.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_81b13.jpg

O să ne mobilizăm serios să facem tot ce ne stă în putinţă să încheiem proiectele la termen, să petrecem sărbătorile împăcaţi cu noi înşine. Vibraţia zilei este 4 şi o să ne asigurăm că nu le lipseşte nimic alor voştri.

SĂGETĂTOR

Vă caută cineva care crede c-aţi putea forma un cuplu şi dacă şi voi vă doriţi acest lucru o să-i acordaţi toată atenţia, dacă nu, n-o să vă pierdeţi timpul. Aveţi planuri serioase de pus în aplicare, să rezolvaţi problemele casei, să organizaţi o plecare de Crăciun, de Revelion, să profitaţi din plin de sărbători.

CAPRICORN

Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi să convieţuiţi în armonie de-aici încolo. Încep să capete contur nişte chestiuni care v-au dat bătaie de cap şi cu puţin ajutor din partea unor oameni de calitate o să ieşiţi la liman, vă eliberaţi de toate restanțele.

VĂRSĂTOR

Or să vă cheme nişte prieteni la ei în vizită şi dacă nu v-aţi făcut, deja, program pentru week-end, vă duceţi. Vă contactează nişte oameni care vor să puneţi umărul la o acţiune în care-o s-aveţi de câştigat dacă vă asiguraţi, de la bun început, că oamenii sunt serioşi.

PEŞTI

E posibil să primiţi o distincţie, un premiu oricât de mărunt, dar care să vă ridice şi mai sus moralul. Par să se rezolve nişte probleme mai vechi şi să-ncepeti proiecte noi din iarnă ca să aveţi asigurată latura financiară, să vă puteţi plăti ratele şi taxele şcolare.

BERBEC

Se poate să apară un proaspăt sosit în peisajul amical şi a-ncepeti o relaţie sentimentală care să dureze. O să vă puteţi pune în valoare un talent, să câştigaţi şi bani de pe urmna lui şi să fie un plus la capitolul – imagine – să vă reinventaţi.

TAUR

Partenerul de cuplu are nevoie mai mult ca oricând să fie înţeles şi susţinut şi-o să vă puteţi plia pe dorinţele lui pentru că există iubire. Se poate să vă tenteze cineva cu o ofertă de vacanţă şi o să vă puneţi la bătaie toate economiile să vă simţiţi bine cu tot familionul, să vă bucuraţi de sărbători.

GEMENI

Va mai gândiţi până în ianuarie dacă o să acceptaţi o colaborare, sau o să petreceţi timpul liber cu familia. Pot veni bani de la serviciu, dar şi pe filieră partenerului de cuplu, şi-o s-aveţi tot ce vă trebuie de sărbători, o să puteţi pleca şi în plimbare pe undeva.

RAC

Aţi putea lua bani dintr-o sursă particulară şi să ţineţi banii la secret, ca şi surpriză pe care o s-o faceţi fiinţei iubite. Se poate să vi se ceară ajutorul şi să fiţi dispuşi să faceţi tot ce e nevoie pentru acele persoane şi să nu vi se pară un efort c-o să fie o contribuţie sufletească înainte de toate.

LEU

Se poate să vi se propună ceva nou de lucru şi să fie nesperat de avantajos, mai ales financiar şi o să vă lăsaţi convinşi. Voi aveţi program încărcat, o s-aveţi nişte drumuri de făcut, comisioane, atât chestiuni de serviciu, cât şi personale şi o să aveţi spor la orice fel de treabă.

FECIOARĂ

Le puteţi face un apropo şefilor referitor la prima de Crăciun, la un al treisprezecelea salariu, bonuri valorice , oricum bani în plus. Se conturează nişte bani şi cheltuieli pe care-acum vi le puteţi permite c-o să fie acel surplus de care chiar aveaţi nevoie să ieşiţi la liman.

BALANŢĂ

Vă curtează cineva care spera să petreceţi sărbătorile împreună şi o să-i daţi un răspuns afirmativ, dacă nu există nici un impediment. Şi vouă vă pot intra bani şi să cheltuiţi în exces pentru că n-o să vă puteţi abţine, pentru că aveţi de luat multe cadouri şi tot ce trebuie de mâncare.

SCORPION

Poate nimeriţi o reducere la cumpărături fie şi on line şi o să va-ncadrati în bugetul de sărbători, şi n-o să vă lipsească nimic. V-au rămas nişte lucruri de rezolvat şi totul trebuie făcut contracronometru, să nu rămâneţi cu vreo restantă, şi să nu cumva să se lase cu penalizări.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău