Horoscopul de astăzi, 28 noiembrie 2019

0
horoscop_64924800_77781800_5c3ef.jpg

horoscop_64924800_77781800_5c3ef.jpg

Reuşite azi. Apar lucruri noi şi bune, avem şi noi multe de oferit şi viaţa o să fie şi ea generoasă cu noi. Vibraţia zilei este 1 şi o să facem pentru prima dată ceva de care să fim mândri.

SĂGETĂTOR

O să tot primiţi invitaţii pe la diverse evenimente şi o să interacţionaţi cu oameni de valoare, vă faceţi prieteni noi şi va fi un câştig de imagine.

CAPRICORN

Se pare că vin banii pe care-i aşteptaţi de multă vreme şi o să aveţi nişte sărbători fără restricţii financiare, şi cu un confort emoţional sporit.

VĂRSĂTOR

O să vă daţi întâlnire ca să faceţi puţin sport, poate mai aveţi şi chestiuni importante de discutat cu grupul, în vederea unor evenimente festive, a sărbătorilor, poate.

PEŞTI

Aţi putea renegocia un contract şi să luaţi mai mulţi bani, să vă puneţi altfel în valoare, c-aveţi mai multe succese la activ, cu care vă puteţi lăuda.

BERBEC

Se poate să primiri o invitaţie în străinătate şi să vedeţi cum staţi întâi cu banii, după care vă hotărâţi câte zile vă permiteţi să plecaţi.

TAUR

Poate găsiţi ceva de lucru în particular şi să fiţi încântaţi de acel surplus financiar care v-ar fi de mare ajutor, acum la sfârşit de an, să luaţi cadouri şi s-aveţi pentru mesele festive.

GEMENI

Întâlnire cu cineva care o să vă asigure de toată dragostea de care e capabil omul, şi se poate consolida relaţia, vă puteţi gândi serios la căsătorie.

RAC

O să strângeţi relaţiile cu rudele pentru că se-apropie nunta cuiva apropiat sau o să fiţi naşi de botez şi puneţi cu toţii umărul la pregătiri.

LEU

Poate organizaţi o ieşire cu prietenii prin oraş, e rost de relaxare, şi cu puţin shopping, ca să mai uitaţi de stres, drept consolare, cumva.

FECIOARĂ

O să vă asociati cu nişte oameni de calibrul vostru profesional şi o să aveţi rezultate dintre cele mai bune şi-o să luaţi şi bani pe măsură.

BALANŢA

Bună comunicare cu anturajul şi la slujbă, la şcoală şi cu prietenii, o s-aveţi preocupări comune şi-ncununate de succes.

SCORPION

Întrevedere importantă cu cineva care vă oferă o colaborare şi sunt şanse să vă lăsaţi antrenaţi în proiectul respectiv pentru că e genul vostru.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău