Horoscopul de astăzi, 26 noiembrie 2019

0
1_3_189795_1568294630_09521_fav_877be.jpg

1_3_189795_1568294630_09521_fav_877be.jpg

Lună nouă și confirmări. O să obținem, în sfârșit, ce ne-am dorit. E o recompensă după o perioadă lungă de consum fizic, nervos, financiar și ajungem cu bine la destinație. Vibrația zilei este 8 și e bine să începem ceva dacă am dat deoparte trecutul.

SĂGETĂTOR

Se rezolvă multe lucruri, printre care cu banii, că o să-i luați și o să vă achitați de toate obligațiile și față de stat și față de ai voștri, care au mari așteptări de la voi.

CAPRICORN

Un suflu de prospețime la voi. Mai faceți niște schimbări ca să aveți o stare de spirit și mai bună, să puteți continua acele proiecte de cursă lungă, de la slujbă, din particular.

VĂRSĂTOR

Vă pregățiți de o relansare, chit că va fi la începutul anului. Vă adunați forțele ca să dați lovitura în afaceri, să câștigați un titlu, premii.

PEȘTI

Poate intrați în audiență la șefi, să le cereți mai mulți bani, o funcție, un concediu și alte înlesniri care v-ar aduce satisfacții profesionale, pentru că de asta duceți lipsă.

BERBEC

O să aveți rezultate bune la școală, la orice activitate de tip intelectual și poate apar și recompensele, măcar acum la sfârșit de an și ar avea de unde și teoretic și practic.

TAUR

Poate abia acum o să semnați un contract care să vă asigure banii de care aveți nevoie, pentru casă, școala copiilor, grădiniță și vacanțele copiilor.

GEMENI

Voi e posibil să câștigați bani din resurse colaterale și aveți și un număr pe care să vă sprijiniți, că e an bun de parteneriat și vă puteți căsători, dacă n-ați făcut-o până acum.

RAC

Noutăți la serviciu. Poate luați și bani. Printre altele, vi se dă ceva nou de făcut și o să mai urcați în ierarhia de la slujbă c-o s-aveți reușite de necontestat.

LEU

Poate dați o raită pe la magazine să luați diverse lucruri în rate, poate mai nimeriți și reduceri, mai cumpărați și online, să luați cât mai multe la un preț bun.

FECIOARĂ

Vi se dă un răspuns favorabil de la bancă, sau poate ați câștigat un proces. E undă verde la călătorii, c-o să aveți bani, din particular de undeva.

BALANȚĂ

Pot veni pe bandă rulantă niște acte semnate, legitimații, carduri, buletin, pașaport reactualizate. Vi se reînnoiesc poate și abonamentele, plățile de serviciu.

SCORPION

E un moment important pentru voi. Poate deveniți proprietari, vă luați casă, mașină, inaugurați un sediu, ca să lansați o linie de produse.

sursa Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău