26e5bf96-8e17-4c8f-9192-836f1db80a04.jpg

Norocul nostru este că avem internet la liber, pentru altfel nici nu bănuiam cât de minunați sunt mulți semeni de-ai noștri.

Am văzut selfie-uri în aproape toate locurile posibile și impoșibile, dar numitul Ștefan, omul din imagine, îi întrece pe toți. Mulți semeni s-au pozat cu mașinile altora, cu cățel, purcel și ce mai aveau prin ogradă, cu ce au mai gătit ca și când alții vedeau pentru prima oară o fleică de porcușor.

Multe dive sclipicioase s-au pozat în toalete sau sprijinind soba te teracotă cu unduire lascivă, demnă de libidoul lui nea Fane. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Eroul nostru de astăzi, om cu frica lui Dumnezeu, este de acum zeul selfie-ului. Să te pozezi la moaștele Sfintei Parascheva... e lucru mare. Mai mult decăt atât, trebuie să remarc echilibrul de lumină, dat de calviția lui Ștefan, în deplin acord cu luciul acoperământului Sfintei.

Șă pentru că românii au umor, primul comentariu și primul like au venit chiar de la ”Sfânta Parascheva”: ”Te pup Fănele! Ai grije de tine!” (vezi foto)

0a20a8bb-c54b-4c79-a7c3-c1bb1fcdeca5.jpg

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.