41644149_10213271288957615_299932663089725440_n.jpg

Conducerea Filarmonicii Paul Constantinescu încearcă să ajungă la cât mai mulți ploieșteni printr-o inițiativă inedită.

Astfel, acordurile muzicii clasice și ale jazz-ului se vor auzi în autobuzele TCE Ploiești, care vor fi colantate cu imaginea instituției.

Anunțul a fost făcut de directorul filarmonicii printr-un comentariu pe pagina de Facebook a lui Bubanu Prahoveanu și confirmat ulterior pentru observatorulph.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

”De săptămâna viitoare încercăm să implementăm acest proiect. Astfel, sistemele audio ale autobuzelor vor reda pe parcursul călătoriilor muzică clasică și jazz”, a declarat Vlad Mateescu.

sursa foto: Vlad Mateescu/Facebook


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.